Coronavirus, WE MOETEN HELAAS SLUITEN!! 

Update 15-3-2020:

Moeilijk besluit….(graag delen)

Beste WINNR leden,

Gezien de landelijke situatie omtrent het Coronavirus en de groeiende bezorgdheid onder de Nederlandse bevolking, dus ook onder onze leden, hebben wij vandaag in navolging van het landelijke besluit moeten besluiten onze club te sluiten tot en met 6 april. Dat geldt voor alle activiteiten van WINNR, waaronder de groepslessen de fitness en alle andere samenkomsten die binnen onze club plaatsvinden. Hiermee volgen wij het besluit van het kabinet om niet strikt noodzakelijke sociale contacten sterk te verminderen en alle sport- en horecagelegenheden te sluiten.

Indien er tussentijds iets verandert in bovengenoemde besluitvorming van het kabinet zullen wij u hier direct over informeren. Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,
Team WINNR Healthclub Ede

Medeling: 13-3-2020

Wij krijgen op dit moment een hoop vragen omtrent het Coronavirus en over de maatregelen die wij bij onze fitnessclub nemen om verspreiding van het virus te beperken.

Wij nemen deze vragen uiterst serieus en wij willen de benodigde maatregelen nemen om ons steentje bij te dragen tegen de verdere verspreiding van het virus.

Maatregelen van de regering

Op donderdag 12 maart heeft de regering maatregelen aangekondigd, welke voornamelijk de aanwezigheid van veel personen op een locatie beperken. Tevens wordt aandacht gevraagd voor de kwetsbare groepen. Ons basisuitgangspunt is dat we de richtlijnen van het RIVM naleven.

Wij volgen de informatie die de overheid verstrekt op de voet en passen onze maatregelen aan waar nodig. Volg deze website dus voor eventuele aanpassingen en bijstellingen in de maatregelen.

Kwetsbare groepen
Kwetsbare leden (ouderen en personen met verminderde weerstand), voor hen geldt dat zij een eigen afweging moeten maken in hoeverre zij nog naar de club wensen te komen.

Aanwezigheid van veel personen op een locatie.
Vanuit het RIVM wordt aangeraden om niet met meer dan 100 personen in een ruimte te zijn. Wij bieden onze lessen en fitness aan in meerdere ruimtes waar op geen moment meer dan 100 personen gelijktijdig aanwezig zijn. Zolang deze maatregel door het RIVM ongewijzigd blijft zullen wij onze lessen blijven aanbieden. Zij het wel dat de lessen 5 minuten later aanvangen en 5 minuten eerder eindigen om op deze wijze contacten tussen groepen te vermijden.

Het maximaal aantal deelnemers van de groepslessen zal worden beperkt tot 15. Bij binnenkomst wordt leden verzocht bij de Bar aan te geven voor welke lessen zij komen, waarna het aantal deelnemers op volgorde van binnenkomst wordt geteld. Aangezien de ziekte zich met name via kleine vochtdruppeltjes verspreid, welke vrij kunnen komen bij groepslessen.

Wat doen wij ter voorkoming van verdere verspeiding?

 • Al onze medewerkers in de club maken extra rondjes om toestellen schoon te maken;
 • Lessen starten 5 minuten later en eindigen 5 minuten eerder;
 • Maximaal aantal deelnemers per les: 15 personen (meld je bij binnenkomst aan de bar om teleurstelling te voorkomen).;
 • Leden van Budo Academy Physical zullen het pand via de zij ingang verlaten;
 • We hebben onze medewerkers opgedragen geen handen te geven;
 • In onze club hebben we extra hygiënische handgel geplaatst voor zover voorradig. Handen wassen met water en zeep blijft de beste manier om persoonlijke hygiëne te waarborgen;
 • In onze club hebben we mededelingen opgehangen om mensen te helpen herinneren regelmatig en goed hun handen met zeep te wassen;
 • Ook hebben we mededelingen opgehangen bij de toestellen om leden eraan te herinneren na iedere sportbeurt de toestellen goed schoon te maken. Wij hebben in de club extra doekjes en extra schoonmaakmiddelen geplaatst.

Op dit moment is onze club dus gewoon open, wanneer de maatregelen worden verscherpt kan dit gevolgen hebben voor onze openingstijden.

Hoe kun jij als lid van de club helpen?

 • Was regelmatig en goed je handen volgens de instructies van het RIVM (zie RIVM website);
 • Maak toestellen die je gebruikt hebt goed schoon na iedere sportbeurt;
 • Geef geen handen.

Graag bedanken wij je voor het begrip en de medewerking.

Wij hopen dat het virus snel onder controle is, zodat wij al onze leden weer mogen verwelkomen zoals u dat van ons gewend bent.

NIEUWSBRIEF AAN ONZE LEDEN VAN 24 APRIL 2020:

WINNR | Nog even niet open, maar wat kunnen we jullie nu wel, nog meer, bieden

Beste Winnr’s

Afgelopen dinsdag was toch een kleine teleurstelling. We hadden een sprankje hoop om jullie in een beperkte vorm weer te mogen verwelkomen in onze club. Helaas is het virus nog niet voldoende onder controle, dus zullen we nog even geduld moeten hebben.

In de tussentijd hebben wij echter niet stil gezeten. We zijn druk bezig met het bellen van onze leden, omdat we graag contact willen houden. Inmiddels hebben wij al heleboel leden gesproken en het doet ons goed om jullie (soms wat korter, soms wat langer) weer even persoonlijk te spreken. Mocht je nog niet gebeld zijn, dan wordt er binnenkort nog contact met je opgenomen.

Als de sportschool weer open mag voor onze leden, dan zal dat zeer waarschijnlijk alleen maar kunnen als sporters en instructeurs voldoende afstand van elkaar kunnen houden. Wij zijn ons dan ook aan het voorbereiden om onder deze voorwaarden de deuren weer te mogen openen. Zo zijn wij bijvoorbeeld bezig met looproutes, de plaats van de apparatuur en de indeling van de ruimte.

Naast het onderhouden van de contacten en de diverse voorbereidingen zijn we druk bezig om jullie nog beter te kunnen ondersteunen in deze periode. We hadden natuurlijk al de verschillende platformen (FitSnacks.TV/Les Mills on Demand / HOW@Home), WINNR@Home workouts, live streaming lessen en de uitleenservice. Dit aanbod gaan wij nu nog verder uitbreiden!

De nieuwe diensten voor onze WINNRS:

Persoonlijk trainings- en leefstijladvies

Om jullie ook tijdens deze lastige periode te helpen met persoonlijk fitness- en leefstijladvies gaan we vanaf volgende week starten met het aanbieden van persoonlijk advies op maat, zoals jullie van ons gewend zijn! We beginnen met een intakegesprek om jouw persoonlijke doelen op te stellen, waarna de trainer aan de gang gaat om voor jou een advies op te stellen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een trainingsschema en tips op het gebied van voeding en gezondheid. Vervolgens neemt de trainer samen met jou het advies door zodat jij zelf thuis aan de slag kunt. Houd de website, Facebook en Instagram in de gaten voor meer informatie en de inschrijving!

Outdoor workouts

Het warme weer komt er weer aan! Dus gaan wij de begeleiding en ondersteuning naar buiten brengen. WINNR gaat jou helpen om op een creatieve manier in het voorjaarszonnetje te kunnen werken aan jouw conditie en kracht. Met online clips geven we je alle tips en tricks die je nodig hebt om met niets anders dan een paar schoenen en je omgeving sterk en gezond te blijven. Dus houd de website, Facebook en Instagram in de gaten en kijk alvast waar je bij jou in de buurt op een verantwoorde manier lekker kunt gaan bootcampen!

Weekchallenges

Voor een leuke afwisseling op je dagelijkse portie lichaamsbeweging, of voor een beetje competitie in deze tijden van soms eenzame trainingen introduceren we vanaf volgende week de WINNR weekchallenges! Een korte (maar heftige) challenge waarbij je de strijd aangaat met jezelf en alle andere WINNRs die meedoen. Film jouw deelname, mail of deel jouw filmpje, houd de tussenstand in de gaten en wie weet ben jij uiteindelijk de winnaar van de week! Op de website, Facebook en Instagram verschijnt binnenkort het eerste filmpje waarin onze eigen Mister Menno de eerste challenge met jullie deelt!

De doorgeefchallenge

Naast onze weekchallenges starten we volgende week met de ‘WINNR doorgeefchallenge’ waarbij een fitness attribuut (bv de kettlebell) centraal staat! Dit attribuut gaat op reis door Ede en omstreken om zoveel mogelijk WINNRS blij te maken met een leuke korte sportieve uitdaging. Werk je in het zweet met de oefening van je voorganger en bedenk zelf een mooie challenge met bv. die kettlebell voor de volgende deelnemer die jij mag nomineren. Poets je achteraf wel even je zweet er af?!

Blessure (preventieve) Zoom meetings

Er is veel veranderd. We werken zoveel mogelijk thuis. Zitten lang achter onze laptop, op stoelen die daarvoor niet gemaakt zijn. En Netflix is onze grootste afleiding. Het is ook een spannende tijd. Worden we ziek en hoe ziek dan? We maken ons zorgen over onze baan, onderneming en inkomen. Kortom, we bewegen minder en ervaren meer stress. De kans is groot dat ons lichaam hierop reageert. Vervelende pijntjes en klachten kunnen weer gaan opspelen. WINNR en FysioME starten daarom een vragenuurtje. Marvin en Joyce geven via Zoom-sessies uitleg over veel voorkomende klachten, zoals onderrugklachten, en de effecten van lang en veel (thuis) zitten. Ook geven zij tips en oefeningen om de klachten zoveel als mogelijk te verminderen. Houd wederom de website, Facebook en Instagram in de gaten voor tijden en de inschrijving! Deel je klachten met ons, zodat we hierop in kunnen gaan tijdens de Zoom-sessies.

Tot Slot

Zoals eerder gezegd hebben we niet stil gezeten en willen we onze leden zoveel als mogelijk ondersteunen in deze tijd. Net zoals de leden ons steunen door middel van berichten, telefoontjes, likes. Maar zeker ook jullie financiële steun helpt ons deze periode door. Wij willen jullie hier nogmaals voor danken. Eens en te meer blijkt dat sporten bij onze club niet enkel is voor fitheid en gezondheid, maar dat ook het samen sporten en het onderlinge contact een grote binding zijn van onze leden onderling en met de club.

Blijf gezond en blijf een WINNR!

Formulier tbv verzoek tijdelijk stopzetten abonnement

Heb jij onze e-mail ontvangen inzake de abonnementsgelden en wil je een verzoek voor een tijdelijke stop indienen, stuur ons dan een e-mail, naar info@winnrhealthclub.nl.

Hopelijk tot snel!

Team WINNR Healthclub.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.