ALS HET NOG NIET BINNEN KAN…… DAN GAAN WE NAAR BUITEN

Beste WINNR,

Met trots presenteren wij ‘WINNR Sport Buiten’!

Wij hebben n.a.v. de persconferentie van vorige week gezocht naar mogelijkheden om toch bij en met ons te sporten en daar hebben we wat op gevonden. Op twee verschillende terreinen kunnen we aan de slag met (small group) fitness/groepslessen. Op ons eigen parkeerterrein, dat afgezet is met grote hekken, kun je weer aan de krachttraining met dumbells en barbells. Wil je liever een groepstraining volgen, dan kan dat op het terrein iets verderop naast Van Veen Advocaten. Deze groepstrainingen bestaan vooralsnog uit circuittrainingen en een combinatie van een hiit training en een buikspierkwartier. Deze groepslessen zullen zo snel mogelijk uitgebreid worden met andere lessen. Voor de groepslessen van WINNR is een eigen ingang naar het terrein opengesteld. Deze bevindt zich aan de straatzijde van de Ingenieur Lelystraat.

Om ervoor te zorgen dat iedereen veilig kan trainen conform de richtlijnen van de overheid, zijn de momenten waarop je kunt komen sporten verdeeld in speciale bloktijden. Er is maar een bepaald aantal plekken beschikbaar tijdens een bloktijd en daarom moet je van tevoren reserveren. Dit gaat als volgt in zijn werk:

 • Op de website vind je vanaf nu de button ‘inloggen’ waarmee je een speciale pagina opent.
 • Op deze pagina vind je alle lessen en bloktijden waar je voor kunt reserveren.
 • Als het goed is heb je van ons een e-mail met je gebruikersnaam en wachtwoord ontvangen, mocht dat niet zo zijn lees dan de instructies onder aan dit tekstblok. 
 • Open je de pagina met je mobiele telefoon, dan kun je de pagina als een snelkoppeling/app instellen.
 • Meld je vervolgens aan met het emailadres dat bij ons in het systeem bekend is en met het wachtwoord dat je van ons hebt gekregen. Heb je geen wachtwoord ontvangen? Gebruik dan de optie ‘wachtwoord vergeten’ en dan ontvang je binnen een aantal minuten een wachtwoord.
 • Zoek je les/bloktijd op die je wilt reserveren en klik je op ‘inschrijven’.
 • Reserveren kan tot uiterlijk een halfuur voor aanvang van de training.
  Elke reservering wordt direct aangemeld als een bezoek, dus kun je onverhoopt niet komen, annuleer dan jouw reservering. Dit kan tot uiterlijk 1 uur voor aanvang van de les.

Lukt het niet om te reserveren/in te schrijven of is er een verkeerd emailadres bekend bij ons, neem dan even contact op via info@winnrhealthclub.nl of bel naar 0318-635144.

Let op:

 • Om te reserveren moet je actief/betalend lid zijn bij WINNR. Heb jij je abonnement tijdelijk stopgezet, maar wil je toch graag weer komen sporten, neem dan even contact op, zodat wij het abonnement weer voor je kunnen activeren en je kunt gaan reserveren.
 • Om zoveel mogelijk leden de kans te geven om te komen sporten is een maximum van 3 buitensportmomenten ingesteld. ‘Je kunt dus maximaal 3 lessen/bloktijden en 1 per dag reserveren. Kun je niet meer reserveren, dan kun je natuurlijk altijd nog meedoen aan onze livelessen via ZOOM.
 • Zonder reservering kun je helaas niet bij ons op het buitenterrein sporten.
 • Kom in sportkleding. Heb je je gewone kleding over je sportkleding aangetrokken, stop deze dan in een tas na het uittrekken.

Lees de overige hygiëne en veiligheidsregels door, klik hier om ze te openen!

Ondanks dat we nog niet volledig open mogen doen wij ons best om jullie (onze leden) te ondersteunen op sportief en sociaal gebied. We laten ons niet kennen en geven niet op, dat kenmerkt volgens ons een echte WINNR.

 

GEEN INLOGGEGEVENS ONTVANGEN

Wat als je de mail met gebruikersnaam en wachtwoord niet hebt ontvangen. 
Check dan voor de zekerheid je spam, mogelijk vindt je hier alsnog onze mail. Nog geen succes dan niet getreurd, er zijn nog twee opties. 

Optie 1:
Ga via de website naar de portal, klik hier op de link “Wachtwoord vergeten”. Vul hier je e-mailadres in dat in ons systeem staat geregistreerd. Op dit e-mailadres zul je een bericht ontvangen waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen. Hierna heb je alsnog toegang tot de portal. 

Optie 2:
Het voorgaande heeft niet gewerkt, waarschijnlijk beschikken wij dan niet over jouw goede e-mail adres. In dat geval willen we je vragen contact met ons op te nemen. Wij zullen dan je gegevens goed in het systeem noteren en je de inloggegevens toesturen. 

LET OP: HOUD JE AAN DE REGELS, ZODAT IEDEREEN GEZOND EN VEILIG KAN SPORTEN. 

 

WANT TO BE A WINNR? JOIN THE CLUB!

Start dan nu vanaf € 4,95 per week

BEKIJK ABONNEMENTEN EN ARRANGEMENTEN