WINNR@Home

We kunnen er niet omheen: COVID-19, het corona-virus. Iedereen krijgt met de gevolgen te maken en zoals jullie weten dienen ook wij helaas als club de deuren tijdelijk dicht te houden. 

Wij vinden het dan ook erg jammer dat we jou als lid van onze club nu tot en met 6 april niet meer mogen verwelkomen in onze club als gevolg van het overheidsbesluit. Omdat wij het belangrijk vinden dat je wel door kunt sporten; hebben we gewerkt aan alternatieven. Wellicht heb je hiervan al het een en ander op onze Facebook en/of Instagram pagina gezien.

Hoewel wij denken dat er niets gaat boven gezamenlijk en onder begeleiding sporten in een fitnesscentrum, willen we je toch de mogelijkheid geven om ook thuis te werken aan je fysieke fitheid.

Hiervoor hebben we vier mogelijkheden ter beschikking gesteld, namelijk:

– WINNR Home workouts

– FitSnacks.TV

– House of Workouts

– Les Mills On Demand.

WINNR Home Workouts
Jouw vertrouwde instructeurs zijn direct aan de slag gegaan met het maken van video instructies die via onze website en social mediapagina’s worden gedeeld. De eerste oefeningen zijn inmiddels gefilmd en worden z.s.m. via onze website met jullie gedeeld. Leuke, dagelijkse workouts, uitgevoerd door jullie eigen instructeurs. Houd de website in de gaten, hier zullen de filmpjes op korte termijn worden geplaatst.

FitSnacks.TV
Dit is een online dienst van ClubJoy (bekend van onze Core-les), met diverse oefeningen voor jong en oud om thuis uit te voeren. Daarnaast vind je hier educatieve video’s op dit platform m.b.t. training en voeding.

House of Workouts
Dit is een online platform van House of Workouts met XCO,BRN en LXR lessen om thuis te volgen.

Les Mills On Demand
Wij bieden onze clubleden 60 dagen toegang tot Les Mills On Demand, een online platform met meer dan 1.000 verschillende workouts. Deze helpen je ook in deze tijd fit te blijven en je persoonlijke doelen te behalen.

Let op: Alle 4 de diensten worden tijdelijk volledig kosteloos aangeboden. Om hiervan gebruik te kunnen maken willen we u verzoeken een e-mail te sturen naar info@winnrhealthclub.nl, waarna u de codes per e-mail toegezonden krijgt. 

Wij begrijpen dat bovenstaande geen volledige vervanging is van ons reguliere aanbod, toch doen we ons uiterste best om onze leden ook in deze lastig tijd te ondersteunen waar mogelijk.

In de komende weken zullen we u middels nieuwsbrieven op de hoogte houden van alle ontwikkelingen.

Het is een hele vervelende situatie die ons allen overkomt, we hopen op uw begrip.

Hopelijk tot snel!

Team Winnr Healthclub

OPMERKING: Deze service is uitsluitend bestemd voor bestaande leden van onze club. Het delen van onze unieke codes met niet-leden wordt niet op prijs gesteld en is bovendien strafbaar. Deel onze unieke toegangscode dus niet met derden.

Klik hier voor het nieuwe rooster

LET OP: bovenstaande betreft enkel het rooster van de online groepslessen. Het inzien van het rooster voor de live buitenlessen en het aanmelden voor deze lessen kan doormiddel van het inloggen op onze portal. 

Nog geen inlogmogelijkheid op voor onze portal, laat het ons weten. 

WINNR LIVE

Doe je bij ons altijd graag mee aan groepslessen of wil je thuis eens even een andere workout? Dan hebben wij goed nieuws voor je!

Want vanaf 6 april kun je een deel van onze lessen live mee gaan doen. De lessen die je gewend bent te volgen mét jouw vertrouwde instructeurs. 

Hoe werkt het?
Kijk in het rooster voor komende week welke lessen je mee wilt doen en meld je voor deze lessen aan via info@winnrhealthclub.nl Je ontvangt van ons uiterlijk een uur voor aanvang van de les een mail waarmee je toegang krijgt tot het besloten online platform waarop die live les te zien zal zijn. Elke les krijgt een eigen code. Dus als je jezelf voor meerdere lessen aanmeldt, dan ontvang je van ons meerdere linkjes. Daarnaast wordt in de mail uitgebreid uitgelegd hoe je exact op de juiste pagina komt en waar je op moet letten tijdens de live les. Heb jij je al een keer aangemeld voor een les, dan kun je de link een volgende keer weer gebruiken en hoef je je niet opnieuw aan te melden.

Let op: mocht je geen mail ontvangen, controleer dan even de spammap, aangezien onze mail daar weleens in terecht kan komen.

Materiaal nodig?
Heb je voor de les waar jij graag aan deel wilt nemen nog materiaal nodig? Dan kun je gebruikmaken van onze uitleenservice. Kijk op onze website wanneer het volgende uitleenmoment gepland staat.

Heb je nog andere vragen over de uitleenservice, de live lessen of onze andere online diensten, mail ons dan gerust en dan nemen wij z.s.m. contact met je op.

We hopen je snel ‘LIVE’ te zien!

NIEUWE LESSEN BIJ WINNR LIVE

> Vinyasa / Power yoga
Vinyasa is een intensieve stijl binnen de yoga, waarbij je series dynamische houdingen achter elkaar beoefent waarmee energie vrijkomt door de ademhaling goed te gebruiken en uitdagende yogaposes aan te nemen.

> Les Mills Barre
Les Mills BARRE is een moderne versie van een klassieke balletles; een workout van 30 minuten ontwikkeld om de houdingsspieren te shapen, corekracht op te bouwen en even te ontsnappen uit de hectiek van alledag. Op moderne muziek en met of zonder gewichtjes pas je de workout aan aan waar jij behoefte aan hebt en wat je aankunt. Als je op zoek bent naar een andere manier van trainen of naar die ‘beautiful burn’, zul je Les Mills BARRE geweldig vinden.

> Les Mills Bodyattack
Een intens fitnessprogramma met bewegingen voor zowel beginners als gevorderden. We combineren atletische bewegingen met krachtoefeningen, zodat je je hele lichaam traint. De instructeur leidt je door de workout en motiveert je als je dat nodig hebt. BODYATTACK daagt je grenzen op een positieve manier uit en je boekt snel resultaten. Wedden dat je verslaafd raakt aan BODYATTACK?

NIEUW: VRAGENUURTJE

Zit je door de huidige maatregelen meer thuis te werken op die slechte bureaustoel? Heb je meer stress? Sport je ondanks alle live lessen en andere diensten die wij bieden minder? Beginnen pijntjes en klachten (weer) op te spelen en wil je weten hoe je daar zo snel en zo goed als mogelijk weer van af komt? 
Iedere woensdag van 11:30 tot 12:30 houdt WINNR in samenwerking met FysioMe een Vragenuurtje waarbij we klachten bespreken en geven Marvin en Joyce tips en oefeningen om die klachten zoveel mogelijk te verminderen. Het onderwerp van het vragenuurtje wordt een aantal dagen van tevoren bekendgemaakt op onze website en Facebook/Instagram. Heb je een onderwerp dat je graag wilt bespreken, laat het ons dan weten.

Wil je hierbij zijn, meld je dan aan via info@winnrhealthclub.nl of via onze FB- en Instragramchat. Deel bij het aanmelden meteen jouw klachten als je wilt, zodat we de klachten en mogelijke oplossingen kunnen bespreken tijdens het vragenuurtje.

Tot woensdag!

#winnrhealthclub #winnrathome #fysiome #vragenuurtjedoenwesamen

 

NIEUW: FTINESSADVIES VAN JOUW VERTROUWDE WINNR INSTRUCTEUR

‘Ook thuis kunnen we jou als WINNR nu begeleiden met het fitness- en leefstijladvies dat je van ons gewend bent. Zodat je, ook in deze rare tijd, kunt gaan werken aan het behalen van jouw persoonlijke doelen! Dit werkt als volgt:

– Schrijf je in voor een intakegesprek op een tijdstip dat jou uitkomt.
– Bij je inschrijving vermeldt je of je tijdens het intakegesprek gewoon wilt bellen of wilt videobellen. Zorg wel dat je bij de inschrijving jouw juiste telefoonnummer achterlaat. 
– Tijdens het intakegesprek bepaal jij samen met de trainer jouw doelen en mogelijkheden.
– Vervolgens plan je samen met de trainer een tijdstip voor het vervolggesprek in, waarop het door de trainer opgestelde plan besproken zal worden. 
– Daarna kun jij thuis lekker aan de slag met jouw persoonlijke doelen!

De intakegesprekken voor het persoonlijke fitness- en leefstijladvies kunnen ingepland worden op de volgende tijdstippen:

Dinsdag: 10:00-11:00 uur (trainer – Corné)

Dinsdag: 19:00-20:00 uur (trainer – Pim)

Vrijdag:  10:30-11:30 uur (trainer – Corné)

Vrijdag:  19:00-20:00 uur (trainer – Glenn)

 

Let op, je kunt je alleen inschrijven:
– als je actief lid bent bij WINNR Healthclub
– via fitness@winnrhealthclub.nl


UITLEENSERVICE

Wil je thuis onze WINNR@Home workouts doen of wil je één van de online lessen volgen, maar heb je geen materiaal? Dan kun je nu gebruikmaken van onze uitleenservice.

Hoe werkt het?

Eén keer per week op een door ons gekozen dagdeel kun je spullen op komen halen bij ons op de club. Je kunt de spullen minimaal 2 weken lenen en vervolgens weer inleveren op een speciaal inlevermoment. De spullen worden door ons grondig schoongemaakt, zodat we er het volgende ophaalmoment een ander blij mee kunnen maken. Je kunt maximaal één setje per persoon lenen. Denk dan bijvoorbeeld aan óf een xco óf een setje voor de Bodypump etc. etc.

Wat kun je lenen?

Xco’s

Steps (+ max 4 stepverhogers)

Zwarte barbell

Setjes schijven: – Zwart – 10 kg – Rood/zwart – 5kg – Blauw/zwart – 2,5 kg – Groen/zwart – 1,25 kg Tubes: oranje of groen

Bosuballen (halve ballen voor balans/stabiliteit)

Sandbags (verschillende gewichten)

Medicin balls (verschillende gewichten)

We hebben veel materialen om uit te lenen, maar… op=op

 

>> Eerstvolgende uitleenmoment:

Ophalen: Zaterdag 9 mei – 10:00-12:00 uur

Inleveren: Vrijdag 29 mei – 10:00-12:00 uur en 18:00-20:00 uur

Let op: heb je op 2 mei materiaal opgehaald, dan geldt dat die spullen op 20 mei tussen 10:00-12:00 uur en tussen 18:30-20:30 uur ingeleverd moeten worden.

Afhankelijk van vraag en aanbod kan de uitleentermijn verlengd worden. In dat geval zal telefonisch of per mail contact met je opgenomen worden.

Waar moet je op letten?

– Er mag maximaal 1 persoon tegelijk naar binnen.

– Houd zowel buiten als binnen het gebouw min. 1,5 meter afstand van elkaar.

– Het inlevermoment staat vast, dus houd hier a.u.b. alvast rekening mee. Zijn er meerdere inlevermomenten, dan moet van tevoren een ophaalmoment gekozen worden. De spullen kunnen niet op een ander moment opgehaald of ingeleverd worden.

– Er kunnen geen materialen gereserveerd worden.

– De materialen worden op de persoon uitgeleverd. Het is niet mogelijk om spullen voor een ander mee te nemen.

– Borg: je WINNR ledenpas

Heb je al eerder geleend, maar heb je toch graag nog wat trainingsmateriaal? Kom dan aan het eind van het volgende ophaalmoment. Zijn dan nog spullen over, dan mag je weer iets meenemen.

Heb je nog vragen m.b.t. onze uitleenservice, neem dan gerust even contact op via info@winnrhealthclub.nl

Tot dan!

WINNR Healthclub EDE

 

 

De nieuwste WINNR@Home video:

De Burpee Challenge!

! ! CHALLENGE TIME ! !
-10 dagen, 10 herhalingen 

Doe mee met onze:
quaranTENdays

Voeg deze geweldige burpee variaties toe aan jouw workout.
Elke dag 10 herhalingen.
Elke dag iets moeilijker.
Elke dag iets dichter bij de ultieme WINNR-burpee!
Wij dagen jou uit om mee te doen!
Dag 1 krijg je van ons cadeau…;-)

WINNR @ Home: Full Body Workout

WINNR @ Home: Tricep Dips

WINNR @ Home: Squat

WINNR @ Home: Push-up

WINNR @ Home: Plank/Planktaps

WINNR @ Home: Lying Lat Pull Down

WINNR @ Home: Front/Side Raise

WINNR @ Home: Deadlift

WINNR @ Home: Bicep Curl

WINNR @ Home: Hip bridge

WINNR @ Home: Donkey/side kick

WINNR @ Home: Monster walk (side)

WINNR @ Home: Hamstring curl

WINNR @ Home: Goodmorning

Winnr@Home: Buikspierkwartier

Balans 1

Welkom bij WINNR Home Workouts – in deze video een mooie balansoefening… Succes met trainen!

Balans 2

Welkom bij WINNR Home Workouts – in deze video een mooie balansoefening… Succes met trainen!

Balans 3

Welkom bij WINNR Home Workouts – in deze video een mooie balansoefening… Succes met trainen!

Balans 4

Welkom bij WINNR Home Workouts – in deze video een mooie balansoefening… Succes met trainen!

Balans 5

Welkom bij WINNR Home Workouts – in deze video een mooie balansoefening… Succes met trainen!

Sally up, sally down. 4 variaties

4 variaties voor ‘Sally up, sally down’

Welkom bij WINNR Home Workouts – in deze video een nieuwe challenge. Succes met de uitdaging!

Het WINNR Team wenst al onze leden een goede K(W)oningsdag!

Welkom bij WINNR Home Workouts – in deze video een paar goeie, pittige core oefeningen. Succes met trainen!

Welkom bij WINNR Home Workouts – Daag jezelf uit met deze WINNR 1 minute challenge – 5 meter run

https://youtu.be/Oaxr9_FrKO4

WINNR Outdoor – groepslessen én fitness – Meedoen? Meld je aan via onze website

WINNR Healthclub gaat naar buiten. Zowel fitness als groepslessen.

WANT TO BE A WINNR? JOIN THE CLUB!

Start dan nu vanaf € 4,95 per week

BEKIJK ABONNEMENTEN EN ARRANGEMENTEN